Avantgardet + support – SATIN 25/11

avantgardet-satin-bild

Efter en succéartad vår och sommar känner sig det mest omskrivna och kritikerrosade nya bandet Avantgardet redo för de större scenerna. Nu på fredag stannar ”Nybros Libertines”  till på Satin Nattklubb i Örebro tillsammans med support OH Hiroshima & Toto Y Los Ricardos Psychadelic.

– Som alltid när vi uppträder kommer vi bjuda på överraskningar. Eftersom vi i och med den här turnén kommer göra våra första spelningar på större scener, kan vi redan nu utlova att vi kommer presentera nästa steg i vår livekarriär, säger Rasmus Arvidsson, sångare i bandet.

Avantgardet tycktes dyka upp från ingenstans i våras då de släppte vad som skulle visa sig bli årets mest kritikerhyllad debutskiva – ”För många dyra skor och döda ögon” producerad av Björn Olsson (Håkan Hellström, Mando Diao, The Soundtrack Of Our Lives). Trots skivans stora genomslag var det först och främst på livsscenerna som Avantgardets låtar hamnade på folks läppar.

I somras har bandet headlineat på flera festivaler och inför Way Out West lyfte SvD:s Dan Backman fram Avantgardet som ett av årets dragplåster tillsammans med Morrissey, PJ Harvey och Grace Jones.

Det är första gången Avantgardet spelar i Örebro – Är ni redo ?

Vad: AVANTGARDET + support OH Hiroshima & Toto Y Los Ricardos Psychodelic
När: Fredag 25/11 22:00
Var: Satin, Örebro. Fri entré innan 23.00 med Satins app!

FÖLJ OSS!