Alhassan ”Crespo” Kamara tillbaka till AIK

DSC_0080

Crespo har varit i ÖSK hela säsongen på lån från ÖSK. Dealen var att både ÖSK och AIK kunde riva kontraktet under sommaren. Något nu AIK, enligt våra källor har valt att göra.

Tanken var att Alhassan Kamara skulle vara i Örebro under hela säsongen. Men nu har alltså AIK, enligt våra källor, valt att ta tillbaka sin anfallare under sommaruppehållet. ÖSK spelar sin sista match innan sommaruppehållet nu på onsdag kl 19,00, hemma på Behrn Arena. Det är isåfall det sista vi får se av Sierra Leoniern i den Svartvita dressen.

Sen återstår bara tre anfallare i ÖSK. Peter Samuelsson som visat upp en fin form på slutet. William Atashkadeh som börjar jobba sig tillbaka efter sin långa skadefrånvaro, samt Shpetim Hasani. Detta bör innebära att Sportklubben är på jakt efter en ny anfallare. Frågan är om man siktar på en anfallare på lång sikt, dvs en anfallare som håller i Allsvenskan. Eller om man lånar in en spelare för resten av säsongen?

Nu ska Michael Mensah, 20, testspela med Sandviken. Därefter med Örebro.

Gefle Dagblad skriver att Michael Mensah – som redan testat med Hammarby IF och fått ett nej – därefter åker till Örebro SK för ytterligare ett provspel.

 

FÖLJ OSS!

Trackbacks

    Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 262855 bytes) in /storage/content/22/120722/orebrostad.se/public_html/hem/wp-includes/comment-template.php on line 1808