Division 1 för Örebro Roller Derby!

IMG_6377
Efter år av träning och nyrekrytering av grymma derbyspelare i Närke har det äntligen blivit dags för lite riktig SHOWDOWN!
Vårt lag kallas Nerike Knockouts and now we are coming for you…

Alla datum för seriespelen är nu satta och kommer att starta i Norrköping, där hemmalaget tar emot Västerås, Umeå och Uppsala. Vi Knockouts åker dit för att kolla in motståndet och bidar vår tid till helgen den 12-13 december då vi tar oss till Karlstad för att spela två spännande matcher: Uppsalas Jackdaw City Rollers och Ume Radical Rollers.

Vi vill så väldigt gärna att ni som följer oss kommer dit och lyfter taket för Nerike Knockouts! Vill ni sedan se oss på hemmaplan har ni tillfälle den 6-7 februari då Örebro Roller Derby arrangerar turnering nr 3 i serien. Vi möter då hårt motstånd från Västerås Roller Derby och Norrköpings Sluts United.

Fler turneringar och matcher kommer att dyka upp runt om i Sverige då vi just nu tar alla chanser att skaffa vårt lag den spelrutin vi kommer att behöva. Nästa helg, den 26 september ser ni fyra spelare från Knockouts sluta upp som support i ett bout mellan Brass Knuckle Harlots och Slayer Sisters som går av stapeln klockan 15:30 i Farstahallen, Stockholm.

Vår känsla? Det är nu det händer!

Följ oss på vår Facebooksida för att pricka in alla bout (matcher) och scrim (träningsmatcher) under hösten och våren.
POW! POW!

Derby Love//

Andro-Ginny #17
Nerike Knockouts

 

 

FÖLJ OSS!